Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alreiss Online Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Implementare software SoftOne ERP
Brand
SoftOne ERP, Cloud ERP
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
O solutie flexibila cu o gama larga de functionalitati si aplicatii

Solutie premiata si recunoscuta la nivel international, Soft1 ERP reprezinta mult mai mult decat un sistem de planificare a resurselor unei companii. Este o solutie de business integrata care imbina 30 de ani de experienta cu excelenta in tehnologie si peste 12.500 de instalari, pentru a oferi un set complet de aplicatii care indeplinesc mai multe functii cu mai putine resurse.

Prin Soft1 ERP, afacerea clientului are rezultate mai bune, solutia sprijinind fiecare companie sa isi optimizeze procesele operationale, sa fie mai eficienta, rapida si sa isi creasca avantajele competitive.
Soft1 ERP a fost creat cu simplitatea si flexibilitatea necesare pentru a veni in intampinarea nevoilor specifice ale afacerilor clientilor. Este o solutie care poate fi 100% configurabila si structurata astfel incat sa ofere performanta, control operational si productivitate crescuta.

Sistemul are mai multe module integrate si ofera aplicatii Web & Mobile avansate, care satisfac complet cerintele pentru "Enterprise Mobility". Pentru ca toate acestea sa isi atinga potentialul maxim, Soft1 ofera instrumente avansate incorporate, care aduc rezultate rapide pentru utilizatorul final, in functie de specificul fiecarei companii.

Soft1 ERP este optimizata pentru functionarea in cloud, in regim Software as a Service sau ca instalare pe server/on-premise. Este singura solutie omogena de Cloud ERP disponibila pe platforma Microsoft Windows Azure care permite clientilor sa foloseasca solutia in cloud la adevaratul potential al unei instalari on-premise. Soft1 poate fi utilizata inclusiv pe baza unei abonament anual (modelul ASK), prin intermediul caruia beneficiati si de verisiunile noi lansate.

Veti experimenta costuri reduse si control sporit al proceselor operationale si de management, cu ajutorul unui singur sistem, in timp real, si astfel veti imbunatati eficienta generala a afacerii dumneavoastra.
Din Gura in Gura